L'IMAS firma acords amb les entitats de persones amb discapacitat per 23 milions d'euros

Publicado 15/3/2019 16:57:13CET

    PALMA DE MALLORCA, 15 Març (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) ha signat els concerts socials amb les entitats de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament per valor de 23 milions d'euros.

   En concret, s'han signat els acords amb Amadip Esment, Asanideso, Asnimo, Aproscom, Coordinadora, Intress, La Puríssima, Mater, Patronat d'Inca i Prodis.

   La signatura ha estat realitzada per la consellera insular de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, Margalida Puigserver.

   A més, l'acte ha comptat amb la presència del vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan i el director insular de Persones amb Discapacitat, José Manuel Portalo.

    Mitjançant la signatura d'aquests acords, s'ha concertat el servei ocupacional que és un servei garantit per a qualsevol persona amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament que tingui reconeguda oficialment una situació a partir del 33% de discapacitat.

   Aquest servei pot prestar suports adaptats a les necessitats de cada persona en el seu itinerari vital per afavorir la seva inclusió sociolaboral amb activitats normalitzades i en entorns de la comunitat, segons han explicat des del departament de Bienestrar i Drets Socials del Consell de Mallorca.

Contador