Més de 15 companyies de diferents països participen la setmana vinent en el Festival Internacional Teresetes de Mallorca

Més de 15 companyies de diferents països participen la setmana vinent en el Festival Internacional Teresetes de Mallorca
CAIB
Publicado 9/5/2019 16:22:10CET

   PALMA DE MALLORCA, 9 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un total de 16 companyies participaran la setmana vinent, del 14 al 19 de maig, en el Festival Internacional Teresetes de Mallorca que faran 50 actuacions d'un total de 17 espectacles.

   En un comunicat emès per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s'ha informat que l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participa en el festival que aquest dijous s'ha presentat a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Balears (Esadib).

   A l'acte ha assistit el director del IEB, Francesc Rotger, el regidor de Cultura de Palma, Llorenç Carrió, i l'adjunta a la direcció del Teatre Principal, Mònica Pérez, a més de l'equip del festival i representants de companyies participants.

   Durant cinc dies les companyies d'Argentina, Eslovènia, França, Rússia, Catalunya i Balears presentaran propostes de titelles "atractives i noves" i de les 50 actuacions, 19 seran a Palma, 24 en els municipis, 4 sessions escolars i 3 actuacions dins del marc de Teresetes Socials.

   Així mateix, l'IEB també col·labora en les Jornades Professionals, que reuneixen els professionals i els artistes dedicats a les titelles i les arts associades entorn de sessions de treball, debats i presentacions.

   L'objectiu d'aquestes és compartir coneixements i col·laboracions que "beneficiïn i potenciïn la producció cultural" i tindran lloc el dijous 16 i el divendres 17 en el Casal Can Balaguer, a Palma.

Contador