Més de 260 docents de Balears s'inscriuen en el cicle de conferències 'Diàlegs d'espais i cultura d'infància'

Publicado 20/3/2019 12:16:19CET
Més de 260 docents de Balears s'inscriuen en el cicle de conferències 'Diálog
CAIB

   PALMA DE MALLORCA, 20 Març (EUROPA PRESS) -

   Més de 260 docents s'han inscrit en el cicle de conferències 'Diàlegs d'espais i cultura d'infància', organitzat pel Centre de Professorat de Palma Jaume Cañellas Mut en col·laboració amb el Grup d'Investigació de Primera Infància de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

   El cicle se celebra en el saló d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la universitat, segons ha informat aquest dimecres la Conselleria d'Educació en una nota de premsa.

   El cicle reflexiona sobre els fonaments i les fases del neuro-desenvolupament del nen, debat l'acompanyament respectuós i facilitador de l'aprenentatge, i aborda la importància de l'experimentació, l'expressió i la creativitat a l'aula i al centre.

   La presentació del cicle va tenir lloc el passat 7 de març a càrrec del director del CEP de Palma, José Antonio Vega, per donar pas a la primera conferència, 'Petjades d'infància. Relació entre escola infantil i ciutat', impartida pel professor de la Universitat de Navarra Alfredo Hoyuelos.

   La resta de ponències seran 'Neurociència i espais d'aprenentatge', a càrrec de Marta Porter (el 21 de març); 'L'estètica del quotidià a l'escola' de Maria Antònia Riera (4 d'abril); 'El sentit de l'aprenentatge', de Meritxell Bonàs (29 d'abril); i 'La ciutat, un escenari d'infància', de Clara Eslava (23 de maig).

Para leer más