Negueruela diu que Company manca de "lideratge" mentre el seu partit fuig "cap a endavant, cap a la ultradreta"

El portaveu del PSIB-PSOE, Iago Negueruela
PSIB-PSOE - Archivo
Publicado 20/3/2019 16:31:25CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Mar. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PSIB, Iago Negueruela, ha assegurat aquest dimecres que el president del PP a Balears, Biel Company, manca de "lideratge", tal com s'ha demostrat amb el canvi de candidates a les eleccions generals del 28 d'abril, mentre que el seu partit es troba en una "fugida cap a endavant, cap a la ultradreta".

En declaracions als mitjans de comunicació, Negueruela ha assenyalat que aquest canvi de noms reflecteix que el PP és "un partit a la deriva que no és capaç de ser "alternativa de res".

Segons ha dit, "Company ha aconseguit l'impossible", que "la persona que volia que es quedés aquí vagi de número u al Congrés i que la que no volia que es quedés aquí vagi de número u al Senat".

Cal recordar que Company va anunciar aquest dimarts que l'actual portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Margalida Prohens, serà la candidata del PP balear al Congrés dels Diputats en les eleccions generals d'abril, mentre que l'exdelegada del Govern, Maria Salom, serà la candidata al Senat. Originalment s'havia anunciat, per part de la direcció nacional del partit, que Salom seria la candidata al Congrés.

Negueruela també ha dit que el que el PP ha de fer "és centrar-se" i passar-se "molts anys en l'oposició" fins que es regeneri perquè en l'actualitat "no és alternativa de res".