Palma acollirà aquest mes la primera reunió a Espanya de representants de sales de festa i discoteques d'Europa

Actualizado 18/9/2008 21:33:18 CET
Actualizado 18/9/2008 21:33:18 CET

Palma acollirà aquest mes la primera reunió a Espanya de representants de sales de festa i discoteques d'Europa

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

Palma acollirà entre el 25 i 28 de setembre la primera reunió a Espanya de representants de sales de festa i discoteques d'Europa, en què s'abordaran temes que incideixen en el desenvolupament econòmic del sector, com la competència deslleial, la propietat intel·lectual o la necessitat de crear una veu única i fort davant de les institucions europees.

En un comunicat, el president de la Federació Espanyola de Sales de Festa, Ball i Discoteques d'Espanya, Pedro Vidal Amengual, va informar de què ha convocat a aquesta trobada les principals Federacions nacionals de la Ribera de la Mediterrània, amb la finalitat d'analitzar les necessitats i exigències que tenen l'empresariat del sector.

Així, va considerar que la cada cop més gran interrelació entre els estats membre de la Unió Europea, la contínua harmonització legislativa per sectors i l'actual situació econòmica fan "necessària la coordinació entre les federacions nacionals per col·laborar en la resolució dels seus problemes".

A més, Vidal va avançar que en aquesta reunió també s'analitzarà una proposta per l'actualització dels estatuts de la Federació i la possible ampliació del seu espectre, "donada la transcendència que el sector de sales de festa i discoteques té en l'oci en general i de l'oci nocturn en particular, en què és líder indiscutible".

La Federació Espanyola de Sales de Festa, Ball i Discoteques agrupa a més de 5.000 establiments en els quals hi treballen més de 63.000 persones.