Pere Joan Pons assegura que "consolidar el dret a l'habitatge" és una de les "prioritats" dels socialistes

28A.- Pere Joan Pons Assegura Que "Consolidar El Dret A l'Habitatge" És Una De les "Prioritats" Dels Socialistes
PSIB
Publicado 19/4/2019 17:43:06CET

PALMA DE MALLORCA, 19 Abr. (EUROPA PRESS) -

El candidat del PSIB al Congrés, Pere Joan Pons, ha assegurat aquest divendres que "consolidar el dret a l'habitatge" és una de les "prioritats" dels socialistes i ha manifestat el seu "ferm compromís" d'"ampliar" les polítiques d'habitatge "si Pedro Sánchez segueix sent president del Govern d'Espanya a partir del 28 d'abril".

Així s'ha expressat Pons durant una visita al lloc en què es construirà una nova promoció d'habitatges públics al barri d'Es Molinar, a Palma, on ha destacat el decret llei de Sánchez sobre habitatge, aprovat "amb el vot en contra del PP en la seva tònica habitual d'estar en contra de l'habitatge social".

El candidat al Congrés s'ha referit també a la tasca realitzada aquesta legislatura pel Govern de Francina Armengol i ha mantingut que les Illes són "un exemple de les polítiques que després s'apliquen a Espanya".

A la visita d'aquest matí també han acudit la candidata al Senat per Mallorca, Susanna Moll, i el candidat a la batlia de Palma, José Hila, qui ha dit que l'habitatge és la seva "prioritat número u".

Hila ha defensat fer de l'habitatge "un nou pilar de l'estat del benestar" i ha assegurat que el PSIB ja ho va fer "amb la sanitat, l'educació i la llei de dependència".

"Construiremhabitatge públic de totes les maneres possibles, perquè la pròxima legislatura puguem posar a l'abast de la ciutadania habitatge públic a preu assequible", ha conclòs Hila.

Para leer más