El PP critica el "cinisme" i "falta de credibilitat" d'Antich i Armengol per incomplir les seves promeses

Actualizado 14/8/2008 17:26:33 CET
Actualizado 14/8/2008 17:26:33 CET

El PP critica el "cinisme" i "falta de credibilitat" d'Antich i Armengol per incomplir les seves promeses

Recrimina al Govern que no permetés al PP unir-se a la visita del Govern a l'Hospital de Son Espases

PALMA DE MALLORCA, 14 d'agost (EUROPA PRESS)

El vicesecretari regional del PP, Antoni Pastor, va denunciar aquest matí el "cinisme i la poca credibilitat" del Govern i del Consell de Mallorca en la construcció de l'hospital de referència de Son Espases i en l'augment de la taxa de recollida d'escombraries, respectivament.

En roda de premsa, Pastor ha assegurat que si la presidenta del Consell augmenta la tarifa de recollida d'escombraries demostrarà el "fracàs" de les polítiques del Consell i posarà de manifest la seva "poca credibilitat" després d'assegurar en el seu debat d'investidura que no augmentaria aquesta taxa. A més, el dirigent popular va assenyalar que Armengol demostraria una "falta de sensibilitat abismal" ara mateix de dificultat econòmica per la qual està passant la ciutadania.

En aquest sentit, Pastor ha anunciat que el PP va a sol·licitar la convocatòria d'un ple extraordinari de l'Assemblea d'Alcaldes per demanar que no s'augmenti la tarifa, la qual cosa suposaria un augment d'un 40% en dos anys. Segons Pastor, el PP vol que rectifiquin aquesta política.

D'altra banda, va reprotxar al Govern que no hagi permès al PP assistir a la visita de les obres de l'hospital de Son Espases que ahir va realitzar el president, Francesc Antich, i el conseller de Salut, Francesc Thomàs, quan la setmana passada aquesta formació va sol·licitar poder visitar la marxa de les obres.

Per Pastor, "aquesta no és la manera de mantenir relació amb l'únic partit de l'oposició", va considerar Pastor, qui va lamentar que el Govern no hagi permès l'assistència de l'únic partit de l'oposició a la visita a les obres "amb trucades a les 6.30 hores de la matinada".