Quatre professionals de les arts escèniques de Balears participen a la fira 'Feten 2019' de Gijón

Quatre professionals de les arts escèniques de Balears participen en 'Feten 201
CAIB
Publicado 20/2/2019 16:57:39CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Feb. (EUROPA PRESS) -

Quatre professionals de les arts escèniques de Balears participen aquests dies a la Fira Europea d'Arts Escèniques per a Nens i Nenes 'Feten' 2019, amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB).

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Esports en una nota de premsa, els representants de les Illes són Sa Xerxa de Teatre Infantil i Juvenil-FIET (Mallorca), Auditori de Cas Serres (Eivissa), Clownidoscopio (Eivissa) i Dau Produccions (Menorca).

La fira se celebra del 17 al 22 de febrer a Gijón. El IEB participa per continuar amb la presència sostinguda a mercats estratègics, donar a conèixer la creació feta a Balears i els programes i línies d'actuació de l'institut.

'Feten' promou intercanvis i cooperació entre els diferents sectors de creació i distribució de les arts escèniques amb activitats com a exhibició d'espectacles, fòrum de debats, presentació de llibres o exposicions.

La responsable de l'àrea d'arts escèniques del IEB, Neus Ribas, ha viatjat fins a Gijón per acompanyar als professionals illencs.

A més, durant aquests dies, 'Fira B!', el mercat de música i arts escèniques de Balears, participa en l'assemblea de la coordinadora estatal de fires d'arts escèniques (Cofae). En aquesta trobada es reforçaran les connexions de la fira amb altres territoris i esdeveniments.

Contador