Actualizado 21/05/2009 21:43 CET

Sindicats i Govern acorden treballar de manera conjunta en la proposta del Pla de Millora de l'Ensenyament Públic

PALMA DE MALLORCA, 21 May. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació i Cultura i els representants sindicals de la Taula Sectorial d'Educació van acordar avui treballar de manera conjunta en l'elaboració d'un text definitiu del Pla de Millora de l'Ensenyament Públic, així com a determinar un calendari i unes accions concretes per aconseguir els objectius establerts.

A la reunió d'avui en què va estar present la consellera del ram, Bàrbara Galmés, es va realitzar un document base que recull les principals línies d'actuació a partir de les quals es començarà a negociar conjuntament, ha informat la Direcció General de Personal Docent en un comunicat.

Així, els representants sindicals i la Conselleria negociaran i treballaran en el desenvolupament de diferents àmbits com són la política educativa de les Balears, la millora del finançament de l'ensenyament i de la retribució del personal, i, finalment, al de les condicions laborals del personal docent.

Així, una vegada aprovat el pla es crearà una comissió de seguiment que desenvoluparà i concretarà les àrees d'actuació del pla. Alhora, vetllarà pel compliment de les propostes contingudes i promourà noves iniciatives que puguin enriquir el contingut del text original.

Lo más leído

 1. 1

  El Gobierno francés confirma que el profesor decapitado el viernes fue objeto de una fatua

 2. 2

  Muere un bombero forestal durante los trabajos de extinción de un incendio en Vila-real (Castellón)

 3. 3

  Más de la mitad de españoles cree que ETA sigue activa y el 60% de jóvenes no sabe quién fue Miguel Ángel Blanco

 4. 4

  Así se debatirá la moción de censura de Vox, la quinta de la democracia y la que nace con menos votos

 5. 5

  Muere Joan Mesquida, ex director general de la Policía y la Guardia Civil, a los 57 años