UGT assegura que els "capritxos" de la regidora de Seguretat Ciutadana "han costat més de mig milió d'euros"

La regidora de Seguridad Ciudadana, Angélica Pastor. 13 de marzo de 2018, Palma
CORT - Archivo
Publicado 18/2/2019 14:29:33CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Feb. (EUROPA PRESS) -

La Secció Sindical d'UGT a l'Ajuntament de Palma ha declarat aquest dilluns que els "capritxos" de la regidora de Seguretat Ciutadana, Angélica Pastor, "han costat a la ciutadania més de mig milió d'euros", en referència a la creació del departament de Recursos Humans de Seguretat Ciutadana.

Així s'ha expressat el sindicat en una nota de premsa en la qual ha mantingut que el departament -que engloba a Policia Local i Bombers de Palma- "no ha servit per a optimitzar els recursos, sinó tot el contrari".

Segons UGT, malgrat la creació del departament "s'han alentit les qüestions de personal, no es resolen els assumptes i s'entorpeixen, fins a cotes mai vistes en el consistori palmesà, les matèries que afecten els efectius de la Policia Local i Bombers".

El sindicat xifra el cost al mig milió d'euros per "la creació de dos llocs de treball d'alts funcionaris, a més de destinar altres quatre tècnics d'administració general a realitzar labors de personal". En aquesta línia, ha protestat perquè aquestes tasques "ja s'estava realitzant en el departament de Recursos Humans de tot l'Ajuntament".

Igualment, UGT ha criticat l'"absoluta falta de voluntat negociadora en la Regidoria" ja que, segons ha explicat, se'ls insta "constantment" a acudir a instàncies judicials si no estan d'acord amb les decisions.

"Diem decisions perquè de negociació no podem parlar. Han volgut confondre l'asseure's en una taula a parlar, que això sí que ho hem fet, amb un procés de negociació col·lectiva", han conclòs.

Para leer más