Publicado 08/04/2019 17:22CET

La UIB participarà en un debat universitari sobre la gestació subrogada a la UAO CEU

La UAO CEU acull un debat universitari sobre la gestació subrogada
UAO CEU

   BARCELONA/PALMA DE MALLORCA, 8 abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Universitat Abat Oliba CEU (UAO CEU) acull des d'aquest dilluns al dijous 30 debats sobre la gestació subrogada, en el marc de la fase final de la Lliga de Debat Universitria de la Xarxa Vives, en la qual participa l'Universitat de les Illes Balears (UIB).

   Els equips de 16 universitats de Catalunya, Comunitat Valenciana i Balears discutiran qüestions tiques, de drets i socials sobre la qüestió, ha informat la UAO CEU en un comunicat.

   El tema de debat, 'S'hauria de legalitzar la gestació subrogada?', va ser escollit pels participants de la Lliga 2018, i la UAO CEU és la seu d'aquesta competició d'oratria.

   Els mbits de coneixement dels quals procedeixen són Dret, laboral i polítiques (42%), dobles titulacions (13%), Cincies biolgiques i de la terra (9%), enginyeries (9%), Comunicació (8%), Economia i empresa (4%) i Medicina i cincies biomdiques (4%).

   Durant quatre dies, el jurat de la competició encarregat de les deliberacions puntuar el grau en qu els oradors presenten una tesi slida i un discurs de qualitat en cada intervenció, la demostració del domini del tema, la fludesa i la posada en escena.

   La Lliga de Debat se celebra des de 2005 en la modalitat universitria i des de 2014 en la de Secundria i Batxillerat, i cada any una universitat de la Xarxa Vives acull la competició.

Para leer más