Weight Watchers inaugurarà dues noves reunions a Inca per respondre a la demanda de tractaments de pèrdua de pes

Actualizado 2/9/2008 21:15:41 CET
Actualizado 2/9/2008 21:15:41 CET

Weight Watchers inaugurarà dues noves reunions a Inca per respondre a la demanda de tractaments de pèrdua de pes

PALMA DE MALLORCA, 2 de setembre (EUROPA PRESS)

L'empresa Weight Watchers, especialitzada en tractaments per a la pèrdua de pes, inaugurarà dues noves reunions a Inca a causa de l'augment de ciutadans que pateixen sobrepès a Balears, de manera que treballarà amb l'objectiu que totes aquelles persones que ho desitgin puguin aprendre hàbits de vida saludables i respondre així al creixent demanda d'aquest tipus de mètodes per aprimar-se.

Tal com va assenyalar la companyia en un comunicat difós avui, el sobrepès s'ha incrementat en els últims 10 anys, sobretot entre les dones, a causa dels mals hàbits alimentaris a Balears. Així, va apuntar que a partir d'ara totes aquelles persones que desitgin adquirir hàbits de vida saludables, podran assistir a les noves reunions de Weight Watchers que tindran lloc al centre d'Estètica Aqua situat a l'Avinguda d'Alcúdia 22 d'Inca, els dimarts a les 11.00 hores i els dijous a les 15.30 hores

"L'increment del sobrepès a Espanya a causa dels mals hàbits alimentaris és un dels principals problemes sanitaris. La nostra organització centra la seva tasca precisament a ensenyar hàbits alimentaris saludables i el nombre de persones que acudeix a nosaltres per solucionar aquest problema augmenta cada dia, va esmentar Jordi Pous, director general de Weight Watchers a Espanya.

Per aquest motiu, "com organització que porta més de 40 anys ajudant a les persones a aconseguir el seu pes salut i mantenir-lo, estem obrint seus permanents on poder atendre millor, de manera més personal i amb major amplitud d'horaris a tots aquells que vulguin fer front al sobrepès i també a l'obesitat", ha afegit .

El mètode de Weight Watchers no és només un tractament de pèrdua de pes, sinó també un programa que ensenya a la població a aconseguir hàbits saludables basats en una alimentació equilibrada i variada, sense aliments prohibits i fomentant el consum de verdures i fruites. Alhora, el programa incorpora l'activitat física en la vida quotidiana com pujar escales o anar caminant a treballar com la fórmula per acabar amb el sedentarisme i aconseguir que cada persona tingui el seu "pes salut".

Segons van agregar des de Weight Watchers, diversos estudis han demostrat que és més fàcil perdre pes quan se segueix un programa en grup que quan es realitza una dieta de manera individual. "En companyia resulta més senzill ja que el suport del grup és fonamental per seguir endavant i aconseguir la motivació suficient per no abandonar un programa d'aprimament. En trobar-se les persones en una situació semblant, buscant el mateix objectiu, senten major integració i incrementa la seguretat en un mateix", va explicar.

Alhora, en aquestes reunions es realitza un seguiment personalitzat de cada soci des del primer dia i setmanalment per abordar de manera directa els èxits i els punts que cal millorar. Les reunions estan dirigides per monitores formades per Weight Watchers que prèviament han superat aquest mateix mètode d'aprimament. Això fa que coneguin "perfectament" el sistema de pèrdua de pes, i afavoreix que tinguin la capacitat de empatitzar amb les persones que s'associen al programa, ajudant-les a aconseguir el seu pes final de manera adequada.

Així, Weight Watchers potència les reunions com via per aconseguir aconseguir el pes salut de cada persona, mantenir-lo i aprendre hàbits saludables que perduraran per sempre i podran ser compartits amb la família.

Weight Watchers és un programa desenvolupat sota la supervisió i el consell d'experts internacionals en medicina i nutrició, dissenyat per a aconseguir el "pes salut" i mantenir-lo adquirint uns hàbits de vida saludables. És un mètode no farmacològic basat en la motivació grupal, una dieta flexible i equilibrada, sense cap aliment prohibit i promovent l'activitat física. El programa consisteix a fer petits canvis, no només en el menjar, sinó també en l'estil de vida i adoptar-los com propis, amb l'ajuda d'un grup de persones que estan en la mateixa situació.

Des dels seus inicis en 1963, més de 30 milions de persones han aconseguit perdre pes amb èxit en més de 30.000 grups de Weight Watchers. Avui dia, a escala mundial, tenen lloc més de 45.000 reunions setmanals en 30 països diferents, entre ells Espanya.