Calvo nega haver plantejat la sortida dels inversors privats del projecte del Palacio de Congresos de Palma


Actualizado 20/10/2010 19:04:24 CET

PALMA DE MALLORCA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, ha negat haver estat ella la que ha plantejat la sortida dels inversors privats durant la revisió del projecte del Palacio de Congresos que l'Ajuntament va portar a terme al començament de la legislatura.

Calvo ha negat aquest fet durant el ple extraordinari de l'Ajuntament de Palma, en el transcurs del qual el portaveu del Grup Popular, Julio Martínez, ha preguntat a l'alcaldessa si havia estat ella la que, a començament de legislatura, havia plantejat la sortida dels inversors privats durant la revisió del projecte.

Martínez ha demanat a Calvo en reiterades ocasions que contestés a la seva pregunta perquè considera que "donant el silenci per resposta" assegurava llavors que amb la revisió del projecte del Palacio de Congresos es pretenia expulsar als inversors privats, concretament, per la intenció del grup hoteler Barceló d'abandonar la concessió.

Finalment, davant de la insistència del portaveu del PP, l'alcaldessa ha afirmat que "no hi ha res ocult" ni cap "acord previ" respecte a la revisió del projecte i li ha demanat que deixi de plantejar "dubtes" entorn del mateix basant-se en un "rumor".

Martínez ha basat la seva pregunta que, després de la revisió del pla per part de l'Ajuntament, es van generar una "sèrie d'incerteses" respecte a la participació de les empreses privades en el projecte.

Per la seva banda, Calvo ha assegurat que no ha "cap indici" que demostri que hi ha hagut un acord previ, així com que mai ha portat a terme res al voltant al projecte que no hagi quedat registrat.