Dos eivissencs, guanyadors del certamen 'Un dit d'espuma, dos dits de front' de l'associació Cervesers d'Espanya


Actualizado 20/10/2010 16:29:43 CET

EIVISSA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

L'eivissenc David Tur i la italiana resident a Eivissa Serena Perrotta han estat els guanyadors en la categoria gràfica del certamen creatiu 'Un dit d'espuma, dos dits de front', que forma part de la campanya de prevenció i educació promoguda per Cervesers d'Espanya, en col·laboració amb l'Institut de la Joventut d'Extremadura, el Ministeri de Medi Ambient, i Medi Rural i Marí (MARM) i les organitzacions de consumidors CECU i UCE. La iniciativa compta també amb el suport d'institucions com el Club de Creatius i l'Institut Europeu de Design.

Després de competir amb més de 700 joves, les obres guanyadores protagonitzaran la campanya publicitària a Internet i en un centenar de llocs d'oci balear durant els pròxims dos mesos. Més de 5.000 postals arribaran a mans dels joves per a conscienciar-los sobre la moderació, precisament el títol de l'obra guanyadora de la categoria gràfica.

La iniciativa aposta per l'educació i la prevenció i pretén fer arribar als joves missatges sobre la importància d'un consum de cervesa moderat i responsable a través de la seva web www.undedodeespuma.es, les seves pàgines en Facebook i Tuenti o el seu canal en YouTube.

Partint de la base que els extrems no són bons, Perrotta, de 24 anys, ha representat el seny en el consum de cervesa a través d'un codi de precaució, un semàfor en ambre que pretén comunicar equilibri. La "moderació" és si mateixa és la protagonista de la campanya gràfica.

Per la seva banda, Tur, de 27 anys, ha centrat la seva creativitat en la recerca de l'equilibri perfecte, això és, la moderació.

L'objectiu de la campanya és transmetre als joves majors d'edat recomanacions perquè, en el cas que consumisquin cervesa, ho facin sempre de manera responsable i moderada i evitar casos d'abús, en línia amb els patrons tradicionals de consum d'aquesta beguda a Espanya, en petites quantitats i lligada al partit social i a ritus com l'aperitiu, segons han explicat des de la direcció del certamen en una nota de premsa.