Eivissa Crea ha contribuït a la posada en marxa de 63 empreses i ha assessorat 820 idees i plans empresarials


Actualizado 20/10/2010 21:46:30 CET

EIVISSA, 20 Oct. (EUROPA PRESS) -

El projecte Eivissa Crea ha contribuït a la posada en marxa de 63 empreses i ha participat a l'assessorament d'un total de 820 idees i plans empresarials.

L'alcaldessa d'Eivissa, Lurdes Costa, la consellera balear de Comerç, Indústria i Energia, Francesca Vives, i el conseller insular de Política Empresarial, Joan Serra Mayans, han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració mitjançant el qual, les tres institucions aporten 280.000 euros a aquest projecte que auspicia la creació d'empreses i ajuda als emprenedors.

A més d'assessorar, el projecte proporciona allotjament temporal a un número determinat de societats al Vivero de Empresas. Eivissa Crea també pretén instaurar un sistema integrat de suport a l'activitat empresarial amb la fase de consolidació, així com difondre noves tècniques, eines i mètodes de gestió i afavorir que les empreses manegin els principis associats a la implantació i gestió de la innovació.

Ara mateix, un total de set empreses basades en les noves tecnologies gaudeixen d'allotjament al Vivero de Empresas i s'estan assessorant projecte de nous emprenedors que han sol·licitat mòduls en aquest espai, segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa.

La xarxa de suport als emprenedors d'Eivissa Crea, amb la qual col·laboren les patronals Pimeef i Caeb, així com associacions com Joves Empresaris, Deixalles, UCTAIB, ISBA, sindicats com CCOO i UGT i entitats financeres com La Caixa i Sa Nostra, ha estat "clau en els bons resultats obtinguts", segons ha remarcat el consistori.

En el marc de les iniciatives destinades a assessorar als emprenedors de les Illes es porten a terme, durant tot l'any, activitats com xerrades, tallers, cursos presencials i a distància, seminaris i jornades.

La primera edil ha aprofitat per anunciar que des d'avui, en la pàgina web de la Corporació municipal, s'ha habilitat un espai on els emprenedors podran obtenir informació sobre Eivissa Crea, demanar cites al Vivero de Empresas i efectuar qualsevol inscripció en els cursos, tallers i xerrades que s'organitzen.