Eivissa i Formentera, entre els destins més demandats en allotjament de lloguer per al mes de juny


Actualizado 5/7/2011 16:39:46 CET

MADRID, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

Les illes d'Eivissa i Formentera es troben entre els destins més demandats per al lloguer d'allotjament de vacances en el mes de juny, segons les dades del baròmetre que elabora el portal especialitzat de lloguer de vacances Homelidays.

La demanda de lloguer d'allotjament a Espanya s'ha incrementat un 9% el juny, el que situa al país en tercera posició entre les preferències dels particulars a Europa per passar les seves vacances, per darrere de França (+14%) i Itàlia (+14%), i molt a prop de Portugal amb un percentatge semblant.

L'estudi destaca que l'interès per buscar allotjament a Espanya entre els turistes anglesos s'ha incrementat de manera destacada registrant-se un 23% més de sol·licituds el juny respecte al mateix mes de l'any passat.

Per zones, Barcelona, Formentera, Costa Brava i Eivissa lideren el rànquing el juny entre les més demandades, tot i que els majors increments de sol·licituds s'han produït a València (63%), Guipúscoa (59%) i Costa Maresme (54%), també a Catalunya.

El nombre de sol·licituds de lloguer a Guipúscoa ha augmentat un 59% el juny, en una zona en la qual l'oferta d'allotjaments també s'ha incrementat en un 25% respecte a fa un any.

Per contra, la Costa del Sol ha experimentat un descens del 18% en la demanda davant de les sol·licituds rebudes el juny del 2010.

Segons la responsable comercial de Homelidays.es, Laura Rivera-Casares "els països del sud d'Europa com Espanya, Itàlia i Portugal s'estan beneficiat del flux de turistes, sobretot francesos, que tradicionalment elegien destinacions com Tunísia o Egipte, per sisè mes consecutiu són els països on la demanda es desploma".