Els treballadors de l'aeroport de Palma critiquen que s'utilitzi la crisi com "excusa a l'absència de qualitat"


Actualizado 18/8/2009 14:59:52 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

El sindicat Comissió de Treballadors Assemblearis (CTA) ha afirmat avui haver detectat que la seguretat en Son Sant Joan, l'aeroport de Palma, "baixa vertiginosament" i ha criticat que s'estigui utilitzant la crisi com a "excusa a l'absència de qualitat d'un servei prestat".

A més, ha lamentat que les condicions laborals i l'atenció als passatgers hi hagi empitjorat respecte al passat any. En aquest sentit, en un comunicat, van remarcar diferents accions com el fet que durant la connexió d'un avió a la passarel·la no es col·loqui una escala darrere o que hi hagi una "gran acumulació" de passatgers a les zones de facturació i recollida d'equipatges durant algunes hores.

D'altra banda, referint-se a les condicions laborals han assenyalat a l'alt nivell de contaminació ambiental i acústica que pateixen, els "elevats ritmes" en l'execució dels serveis o les constants obres a l'aeroport, així com les exigències de productivitat als treballadors per part de les companyies que operen en Son Sant Joan.

Per tot això, CTA va convocar la 'II Jornada de seguretat i qualitat a l'aeroport de Palma' que tindrà lloc el pròxim 20 d'agost. Ja l'any passat, el sindicat, en la primera jornada, ha afirmat haver detectat que la seguretat en les pistes de Son Sant Joan ve decaient "a passos agegantats" des de principis del 2008.