El Govern inverteix 3,2 milions d'euros, dins del Pla E, per millorar els centres penitenciaris insulars


Actualizado 29/12/2009 13:46:25 CET

MADRID, 29 Dic. (EUROPA PRESS) - -

El Fons per a la Dinamització de l'Economia i l'Ocupació, inclòs en el Pla E de l'executiu central, preveu una inversió de més de 3,2 milions d'euros per a quatre projectes en els centres penitenciaris de les Balears, tres a Eivissa i un a Mallorca.

Així ho exposa l'executiu central en una resposta a la pregunta parlamentària formulada per diversos diputats del PP al Congrés, els qui van sol·licitar informació per escrit sobre les partides de l'esmentat fons destinades a la millora de les instal·lacions d'Institucions Penitenciàries.

Concretament, el ministeri de l'Interior es refereix a les tasques per millorar la seguretat perimetral de la instal·lació a Eivissa --amb 194.123 euros-- i els treballs per a l'augmentar l'eficiència energètica en la secció sanitària --amb 735.474 euros--, que eren previstos que finalitzessin a l'últim període del present exercici.

D'altra banda, el Govern apunta a altres dos projectes l'execució dels quals s'acabarà en el primer semestre de l'any que ve. Un és la creació d'un poliesportiu al centre penitenciari d'Eivissa mentre que en la instal·lació de Mallorca es destinarà gairebé 1,4 milions d'euros per a l'eficiència energètica del centre.