El PP de Maó critica la falta d'informació i consideració de l'equip de govern en relació amb les festes patronals


Actualizado 18/8/2009 20:18:52 CET

MENORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

El grup popular a l'Ajuntament de Maó va remetre un escrit a l'alcalde del municipi, Vicenç Tur, manifestant la seva queixa per la falta d'informació i consideració cap als membres del consistori que no formen part de l'equip de govern municipal en relació amb l'organització del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia, que se celebraran entre els pròxims 6 i 9 de setembre.

"Normalment, i així es venia fent cada any, l'equip de govern informava en Comissió a la resta dels regidors respecte a qüestions importants del programa de festes, la identitat del pregoner o el cartell de les mateixes. Si no era possible reunir formalment la Comissió Informativa, com a mínim, abans es tenia la deferència d'informar prèviament als portaveus municipals", lamenten des del PP.

Alhora van assegurar que aquest any s'han assabentat a través dels mitjans de comunicació d'aquest tipus de qüestions i van apuntar que "no pretenem cap tracte privilegiat, ni cap protagonisme personal, simplement exigim el respecte que es mereix l'elevat nombre de ciutadans que representam".

En aquest sentit van criticar el "tarannà" del nou alcalde qui, segons apunten els 'populars', "ha afirmat al seu discurs de presa de possessió que pretenia obrir una nova etapa de bona relació amb l'oposició i els fets demostren que la seva verdadera voluntat era tot al contrari", van concloure.