Successos.-La Guàrdia Civil enregistra 17 alcoholèmies positives a les illes durant el cap de setmana


Actualizado 19/5/2008 21:05:52 CET

PALMA DE MALLORCA, 19 de maig (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil de Trànsit va detectar a Balears el cap de setmana passat un total de 17 alcoholèmies positives, de les quals onze van correspondre a Mallorca, dos a Menorca i quatre a Eivissa, segons ha informat la Comandància de l'Institut Armat a les illes en un comunicat difós avui.

D'altra banda, es va procedir a la detenció pel delicte de maltractaments en l'àmbit familiar de P.E.M. de 37 anys i de G.R.B. de 44 anys a Sóller, de l'equatorià E.A.E. de 32 anys a Santanyí i de l'irlandès J.O. de 19 anys a Palmanova.

Alhora, membres del cos de seguretat de Mercadal van arrestar D.C.M. de 19 anys, com a presumpte autor d'un delicte de temptativa de robatori amb intimidació mitjançant arma de foc.

La Guàrdia Civil de Santanyí va detenir C.C.B. de 23 anys d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, després de fer una estrebada a una persona que circulava amb una bicicleta, sostraient la quantitat de 300 euros, recuperats en la seva totalitat.

Pel delicte contra la seguretat viària (estar mancat de permís de seguretat) es va procedir a la detenció de L.V.C. de 30 anys a Palma, de J.F.M. a Inca, d'A.C.B. de 69 anys a Eivissa i de J.S.O. de 20 anys a Pollença.

Finalment, la Guàrdia Civil de Sant Antoni va arrestar els súbdits britànics B.A. de 21 anys i A.M. de 27 anys i el francès G.J.A., com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i falsificació de moneda, sent-lis confiscades 128 pastilles d'èxtasis i deu bitllets de 50 euros falsos.