Un total de 30 alumnes es beneficiaran de dos cursos per a persones desocupades programats per l'Ajuntament de Maó


Actualizado 22/10/2010 19:49:16 CET

MENORCA, 22 Oct. (EUROPA PRESS) -

Un total de 30 persones desocupades es beneficiaran dels dos cursos de formació programats per l'Ajuntament de Maó i finançats per la Conselleria de Turisme i Treball del Govern.

Dilluns que ve començarà el curs de soldadura, que s'organitza per tercer any consecutiu. Des de l'Ajuntament asseguren que, tot i la crisi, els tècnics de l'àrea de Formació han constatat un increment de la demanda de professionals de soldadura en el sector de la construcció. En aquest sentit, destaquen que les sortides laborals d'aquesta acció formativa són múltiples i transversals.

El curs, les sessions del qual s'impartiran a partir del pròxim dia 25 d'octubre a l'institut Pasqual Calbó i Caldés de Maó, suposa un pressupost de 42.000 euros.

Per la seva banda, en gener començarà el curs de socorrisme aquàtic, el pressupost del qual és de 21.600 euros i s'impartirà en el Poliesportiu Municipal. Fonts del consistori han assenyalat que la falta de personal qualificat en aquest àmbit professional ha estat constant al llarg dels últims estius, el que garanteix un alt grau d'ocupació dels beneficiar-vos d'aquest curs.

En aquesta línia, han recordat que la majoria dels alumnes que van participar en la primera edició d'aquesta acció formativa van trobar treball durant la temporada passada turística.