26M.-El PP de Sant Antoni es compromet a complir amb els terminis legals en la concessió de llicències urbanístiques

Publicado 8/5/2019 16:51:20CET

   EIVISSA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat del PP a l'Alcaldia de Sant Antoni, Marcos Serra, ha anunciat aquest dimecres que una de les seves prioritats serà complir amb els terminis legals en la concessió de llicències i agilitzar els tràmits en el municipi eivissencs.

   En un comunicat ha assegurat que posarà al capdavant de la Regidoria d'Urbanisme a un professional i reforçarà la plantilla amb més personal.

   Serra ha reiterat que la seva intenció és acabar amb el "bloqueig" que hi ha hagut en el departament d'Urbanisme durant tota la legislatura, amb demores de dos o tres anys per obtenir una llicència.

   Segons ha lamentat, Sant Antoni s'ha convertit en aquests quatre anys en el municipi d'Eivissa que acumula "majors retards" per culpa de la "incapacitat de gestió" de l'actual equip de govern.

   El 'popular' ha explicat que el departament funcionava "perfectament" en les passades legislatures, mentre que en aquest mandat ha estat un "caos total" per unes decisions polítiques que han generat "una paràlisi inadmissible". A més, ha lamentat que tampoc hagin estat capaços de reconduir la situació.

   "Els veïns i empresaris s'han topat amb una administració lenta i sense solvència que ha perjudicat a tots aquells que necessitaven una llicència d'obra per dur a terme els seus plans o activitats", ha destacat Serra, qui ha reiterat que el seu objectiu és que l'Ajuntament "torni a respondre dins dels terminis establerts".

   Serra ha destacat també la "contrarietat" de l'equip de govern que "abanderava reiniciar Sant Antoni", però no ha donat suport a la inversió privada, sinó "tot el contrari" ja que han tingut llicències i permisos "estancats" impedint la millora de molts negocis.

Contador

Para leer más