Armengol participa en un seminari sobre insularitat mediterrània a Brussel·les aquest dimarts

Publicado 8/10/2019 10:10:29CET
Armengol anima a fer dels carrers de la ciutat "una gran galeria d'art" en la Nit de l'Art 2019
Armengol anima a fer dels carrers de la ciutat "una gran galeria d'art" en la Nit de l'Art 2019 - CAIB - Archivo

També participarà en un seminari sobre el futur de l'Euroregió Pirineus Mediterrani i la MedAlliance

PALMA DE MALLORCA, 8 Oct. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del Govern, Francina Armengol, participa aquest dimarts a Brussel·les en el seminari 'Insularitat mediterrània: reptes i futur', que tindrà lloc en el Comitè Europeu de les Regions. També intervindrà en un seminari sobre el futur de l'Euroregió Pirineus Mediterrani i la MedAlliance.

A partir de les 09.15 hores, Armengol assistirà al seminari sobre la insularitat mediterrània, en el qual també intervindran el president de la Regió Autònoma de Sardenya, Christian Solinas; el president de l'Autoritat Regional de Còrsega, Gilles Simeoni, i la ministra de Gozo (Malta), Justyne Caruana.

A les 10.30 hores, Armengol signa la declaració política i atén als mitjans. A les 12.00 hores, Armengol es reuneix amb eurodiputats de Balears (Alícia Homs, José Ramón Bauzá i Rosa Estaràs), a la seu del Parlament Europeu.

Una hora i cuart després, la líder de l'Executiu autonòmic visita l'exposició 'Univers Miró' en l'Ambaixada d'Espanya a Bèlgica. Estarà present l'ambaixadora, Beatriz Larotcha.

A la tarda, a les 18.00 hores, Armengol intervé en un altre seminari, 'El futur de l'Euroregió Pirineus Mediterrani i la MedAlliance: integrant estratègies per al desenvolupament sostenible i la cohesió després del 2020', que se celebrarà en Maison Occitanie Europe (rotonda Schuman, 14).

Contador

Para leer más