El Barrio arriba avui al Palma Arena per presentar el seu últim treball, "La Voz De Mi Silencio"

Actualizado 4/8/2008 20:39:40 CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Ago. (EUROPA PRESS) -

El cantautor gadità José Luis Figuereo Franco, més conegut com a 'El Barrio' aterrarà avui a Palma per presentar al públic mallorquí en directe els tretze temes que componen el seu últim treball discogràfic "La Voz De Mi Silencio", al Palma Arena.

La cita amb el barret negre més conegut del panorama musical espanyol donarà començament a partir de les 22.00 hores al recinte palmesà, en què els aficionats de l'illa podran gaudir de temes com 'Ángel malherido', 'Pa Madrid', 'Quiéreme', i una sèrie de cançons que faran que els assistents no deixin ballar durant la seva actuació.

Així, els assistents a la cita amb la "música andalusa fusionada" podran gaudir de cançons que parlen de situacions que preocupen a qualsevol persona, així com l'amor i el desamor com alguna cosa quotidià.

Després de deu anys sobre els escenaris nacionals, El Barrio arriba a Palma de Mallorca seguit per l'èxit collit en els concerts previs a la cita balear.

Una vegada conclogui el concert palmesà, el cantautor i la seva banda seguiran el seu 'tour' per Marbella, Cantàbria, Badajoz, i altres ciutats, fins a concloure la gira --l'última data confirmada fins ara-- el pròxim cinc de desembre a Madrid.