La Base Aèria de Son Sant Joan rep la Placa de Certificació Mediambiental Aenor

Publicado 25/6/2019 12:17:17CET
Instal·lacions de la Base Aèria de Son Sant Joan
Instal·lacions de la Base Aèria de Son Sant JoanEJÉRCITO DEL AIRE

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   La Base Aèria de Son Sant Joan ha rebut la Placa de Certificació Mediambiental Aenor en un acte celebrat dijous passat 20 de juny i presidit pel Coronel Cap del Sector Aeri de Palma i Cap de la Base Aèria de Son Sant Joan i Ala 49, Manuel Aroca Corbalán.

   Segons ha informat l'Exèrcit de l'Aire en un comunicat, a l'acte van assistir el General de Divisió Cap de la Comgebal, Juan Cifuentes Álvarez, i la Directora d'Aenor a Balears, Soledad Seisdedos Castella, acompanyats per altres autoritats civils i militars de l'Illa.

   El Coronel Aroca va començar la jornada amb una breu presentació de la Unitat als assistents per després realitzar una visita guiada a les instal·lacions de la Base Aèria.

   En aquesta visita van poder observar totes les capacitats aèries de la Unitat, incrementades recentment amb la incorporació de l'Helicòpter AS-332 Superpuma (HD.21), el passat 29 de maig, al Servei de Cerca i Salvament (SAR).

   Aquest helicòpter passa a formar part de la dotació d'aeronaus del 801 Esquadró del Grup de Forces Aèries de l'Ala 49, unint-se al ja existent avió CN-235 VIGMA (D4).

   Amb aquesta entrega, Aenor certifica que aquesta Base Aèria, per a les seves activitats d'operacions aèries i suport a les mateixes, manteniment d'aeronaus, vehicles, sistemes de telecomunicacions i infraestructures, així com activitats esportives, disposa d'un sistema de gestió ambiental conforme a la norma ISO 14001:2015, emparat pel Certificat GA-2000/0111, el titular del qual és l'Exèrcit de l'Aire.

Para leer más