Comencen els programes 'SOIB Jove' i 'SOIB 30' on 30 persones treballaran i es formaran durant un any a Palma

Comencen els programes 'SOIB Jove' i 'SOIB 30' on 30 persones treballaran i es
CORT
Publicado 18/3/2019 14:07:01CET

   PALMA DE MALLORCA, 18 Març (EUROPA PRESS) -

   Els programes d'inserció laboral 'SOIB Jove' i 'SOIB 30' han començat aquest dilluns amb l'acte de benvinguda, amb els quals un total de 30 persones treballaran i es formaran durant un any a Palma amb 1.680 hores per obtenir un certificat de professionalitat.

   En un comunicat emès per Cort, s'ha informat que PalmaAcitva contractarà el personal en diferents àrees municipals i, en termes més concrets, els programes que comencen són 'Palma Xapa i Mecànica IV', 'Palma Micromachine IV' i 'Palma Web III'.

   En aquest sentit, 'Palma Xapa i Mecànica IV' consisteix a dur a terme operacions auxiliars de manteniment de carrosseria i electromecànica de vehicles en els tallers mecànics de la Policia Local i de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT).

   El de 'Palma Micromachine IV' es tracta de desenvolupar operacions auxiliars de sistemes microinformàtics a l'àrea d'innovació de Cort (IMI), i el tercer, en aquest mateix sentit, 'Palma Web III' consisteix en la confecció i publicació de pàgines web en aquesta áera.

   A l'acte de benvinguda d'aquest dilluns, han assistit la regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover i el director del SOIB Pere Torrens, la coordinadora de Turisme, Comerç i Treball, Pepa Pelaéz, la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón i el de l'EMT, Mateu Marcús.

   Aquests programes es realitzen en col·laboració amb la regidoria de Mobilitat (EMT), la regidoria de Seguretat Ciutadana (Policia Local) i la d'Economia, Hisenda i Innovació.

Para leer más