Company insisteix que Armengol ha creat "un forat" de 500 milions i "no es creu" que no hi hagi retallades

Publicado 9/9/2019 16:47:48CET
El líder del PP a Balears, Biel Company en una roda de premsa en el Parlament
El líder del PP a Balears, Biel Company en una roda de premsa en el ParlamentEUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 9 Set. (EUROPA PRESS) -

   El portaveu del PP en el Parlament, Biel Company, ha insistit aquest dilluns a assegurar que la presidenta del Govern, Francina Armengol, ha creat "un forat" de 500 milions d'euros en la comunitat i ha afegit també que "ningú es creu" que la líder de l'Executiu balear no apliqui retallades a les Illes.

   Així s'ha pronunciat en roda de premsa el president del PP a les Illes després que divendres passat la portaveu del Govern, Pilar Costa, digués que "en cap cas" l'Executiu autonòmic s'havia plantejat aplicar-los en serveis públics. Sobre aquest tema, Company ha criticat que Armengol "eviti el debat sobre les retallades que hauran de fer".

   A més, ha recordat que en el ple d'aquest dimarts el seu partit presentarà una Proposició No de Llei (PNL) en matèria d'habitatge i preguntarà sobre la subhasta del solar de Son Busquets.

   Precisament, Company ha considerat "esperpèntic" que el conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, digui que necessiti sis mesos per fer un pla d'habitatge i ha afegit que en el ple d'aquest dimarts el PP presentarà una PNL per a la construcció de 8.000 immobles amb l'objectiu de solucionar aquesta falta.

   Finalment, en relació al turisme de creuers, Company ha assegurat que en el PP no creuen a "limitar per limitar", i ha recordat que "el 70 per cent dels comerços de la zona depenen dels creuers" amb el que les decisions "irresponsables" del Govern afecten a l'economia de "molta gent".

Contador