El Consell elabora un manual de gestió de personal dels refugis

Publicado 29/11/2019 18:01:45CET
Refugi de Tossals Verds.
Refugi de Tossals Verds. - CONSELL DE MALLORCA

   Els treballadors han aportat la seva experiència diària per confeccionar aquest reglament intern

   PALMA DE MALLORCA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

   El Consell de Mallorca ha elaborat un manual de gestió de personal dels refugis com a complement de la Ruta de 'pedra en sec', en la qual diversos treballadors han aportat la seva experiència diària.

   Segons ha informat l'entitat en un comunicat, el manual el va encarregar el Departament de Sostenibilitat i Medi ambient de la institució insular a la jove qualificada Maria del Mar Lladó, que formava part d'un programa finançat pel SOIB.

   Sistematitzar els processos de treball, establir un ordre cronològic de tasques, aconseguir una visió general en la gestió dels refugis i que cada unitat compti amb una oferta homogènia són, entre d'altres, alguns dels objectius d'aquest reglament de treball.

   En total, s'han realitzat un total de vint-i-cinc enquestes amb una durada d'entre quaranta minuts i una hora i mitja que van servir per concretar el tipus de treball de cada treballador dels refugis, el temps que invertien, els productes i mitjans utilitzats i l'opinió i la valoració de les seves pròpies tasques.

   La intenció d'aquest manual és unificar el criteri i funcionament dels refugis de la xarxa insular per possibilitar una estada millor a les persones usuàries.

   Aquestes instal·lacions situades en llocs emblemàtics de la geografia mallorquina compten amb una bona opinió de senderistes, d'excursionistes i de la ciutadania.

Contador

Para leer más