Actualizado 12/03/2008 19:30 CET

El Consell de Joventut distribuirà 3.000 còpies del Vocabulari Pràctic de l'Associacionisme

PALMA DE MALLORCA, 12 Mar. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Joventut editarà 3.000 còpies de la publicació 'Vocabulari pràctic de l'associacionisme', que seran distribuïdes a través dels consells de Joventut de totes les illes mitjançant la Xarxa Infojove de la Direcció General de Joventut, el Consell d'Estudiants de la Universitat dels Illes Balears (UIB), i la xarxa de Casals de Joves de Mallorca.

El Consell de Joventut va presentar avui aquesta publicació editada conjuntament amb la UIB, i que té la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Govern.

A la presentació van assistir el vicerector de Projecció Cultural de la UIB, Nicolau Tous; la directora general de Política lingüística del Govern, Margalida Tous Ferrer; el redactor de la publicació, Bartomeu Font Sbert; i el president del Consell de Joventut, Rafel Sedano.

Sedano va afirmar que amb aquesta publicació s'aconsegueix oferir eines al moviment associatiu juvenil, i va posar èmfasi que és una publicació elaborada, redactada i coordinada per gent que ha destacat dins de l'àmbit associatiu juvenil de les Balears.

Per la seva banda, Tous va reiterar que aquest vocabulari "té la virtut d'estendre la seva utilitat a la resta d'associacions i entitats de les illes". El el mateix sentit, Dols va destacar l'interès de la publicació en "l'àmbit lingüístic".

El 'Vocabulari pràctic de l'associacionisme' està dividit en tres seccions; una primera anomenada 'Vocabulari', que inclou 141 termes, 'Model de documents', i una tercera que es diu 'Tractaments Protocol·laris'. La publicació també es podrà trobar accedint al web que l'organització té a Internet: http://cjib.balearweb.net