Publicado 16/08/2019 18:19CET

El Consell de Mallorca presenta sis projectes per ser finanats amb l'impost de turisme sostenible

Faana del Consell de Mallorca, al carrer Palau Reial.
Faana del Consell de Mallorca, al carrer Palau Reial. - EUROPA PRESS - Archivo

Entre altres, figuren un projecte per promoure Mallorca com a destinació de rodatges i un altre per fomentar l'artesania i el producte local

PALMA DE MALLORCA, 16 Ago. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Mallorca ha presentat sis projectes a la Comissió d'Impuls de Turisme Sostenible per rebre el finanament de l'impost recaptat aquest any.

Segons han indicat aquest divendres en una nota, són iniciatives que contribueixen a "diversificar l'economia de l'illa, fomentar el turisme sostenible fora de la temporada alta i preservar el patrimoni propi".

Una d'aquestes propostes del Consell és el projecte 'Green film shooting. Rodatges i turisme sostenible' que pretén convertir Mallorca en un "espai líder com a destinació verda de rodatges". Segons han explicat, "fomentaran el sector audiovisual, que contribueix a la diversificació econmica i la desestacionalització de l'illa".

Un altre dels projectes és el de la 'Promoció de l'artesania i el producte local sostenible' que, segons han declarat, contribuir a la "diversificació econmica i la innovació del teixit empresarial mallorquí" i s'"incentivar l'ocupació laboral, especialment durant la temporada baixa".

Quant als projectes de conservació i restauració del patrimoni cultural, el Consell ha presentat diverses iniciatives, entre les quals destaquen, la restauració de l'església i dels espais de la Cartoixa de Valldemossa; la restauració de 120 rgans histrics de Mallorca, i la compra del jaciment del Pedret de Bóquer a Pollena.

Para leer más