Constitueixen el Comitè d'Experts de la Serra de Tramuntana

Constitueixen el Comitè d'Experts de la Serra de Tramuntana
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 8/5/2019 14:13:08CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   La consellera de Territori i Infraestructures i vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, Mercedes Garrido, ha presidit aquest dimecres la sessió constitutiva del Comitè d'Experts i Expertes de la Serra de Tramontana (CEES).

   En un comunicat emès pel Consell de Mallorca, han informat que els experts han estat proposats pel Consorci, en col·laboració amb la Universitat de les Illes Balears (UIB), i assessoraran en qüestions com a patrimoni, turisme o natura.

   Per part de la UIB formaran part, entre d'altres, els catedràtics d'universitat Sebastià Serra Busquets (Història Contemporània) i Hipòlit Medrano Gil (Fisiologia Vegetal), i el professor Miquel Grimalt Gelabert (Geografa Física).

   El CEES serà un òrgan assessor "d'alt nivell" i tindrà com a objectiu "garantir l'objectivitat i la independència de les actuacions del Consorci". Els integrants reuniran de manera ordinària cada 4 mesos.

   "Amb aquesta constitució, el Consorci gaudirà d'una visió tècnica i científica que ajudarà a seguir prenent bones decisions en la gestió del patrimoni mundial de la Serra de Tramuntana", ha conclòs Garrido.

Contador

Para leer más