Continua la cerca de la jove mallorquina desapareguda a París dimecres passat

Successos.- Cerquen una jove de Palmanova desapareguda a París
SOS DESAPARECIDOS
Publicado 8/5/2019 11:42:36CET

PALMA DE MALLORCA/MADRID, 8 May. (EUROPA PRESS) -

Les autoritats franceses continuen la recerca de la jove de Palmanova de 22 anys, Natalia Sánchez Uribe, que es troba en parador desconegut des de dimecres passat a París.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil a Europa Press, que també col·labora en el cas, el pare de la jove es troba en aquests moments a la capital francesa.

Així mateix, segons han apuntat la Policia francesa estaria duent a terme "interrogatoris a l'entorn més proper de la desapareguda a París", la qual cosa és "un procediment habitual" en casos de desaparicions.

Cal recordar que el Consolat espanyol a París està en contacte amb la família de la jove espanyola i també amb la Policia, segons van assenyalar a Europa Press fonts de l'Oficina d'Informació Diplomàtica (OID).

A més, des de Madrid, la Divisió d'Emergència Consular del Ministeri d'Afers exteriors, UE i Cooperació també està seguint el cas en coordinació amb la Policia espanyola.

Natalia Sánchez Uribe mesura 1,62 metres, té el pèl llarg i castanyer, és de complexió mitjana i té un pírcing en el nas.

L'associació SOS Desapareguts ha sol·licitat col·laboració ciutadana per recaptar informació relacionada amb la desaparició de la jove en els telèfons 642 650 775 o 649 952 957 o en el correu sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es

Contador

Para leer más