Creen un distintiu dedicat a la carn d'origen local de Mallorca per millorar la seva comercialització

Creen un distintiu de carn d'origen local de Mallorca per millorar la seva comercialització
CAIB
Publicado: miércoles, 17 abril 2019 11:21

PALMA DE MALLORCA, 17 Abr. (EUROPA PRESS) -

El sector ramader de Mallorca ha creat el distintiu 'Carn de Mallorca' perqu els productes ramaders de l'illa es puguin distingir i, així, es millori la seva comercialització.

En un comunicat ems per la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca, s'ha informat que el procés d'identificació comena a l'explotació ramadera, on han de complir-se els parmetres de qualitat i passar pels controls preceptius.

Seguidament, el procés es culmina als escorxadors i allí és quan aquesta carn és segellada amb el distintiu, que fa possible que la distribució la pugui identificar i els consumidors, per la seva banda, la puguin reconixer.

Segons han informat des de la Conselleria, el sector ramader de Balears est "molt afectat" per la insularitat, ja que "agreuja especialment l'alimentació animal, per també ha de fer front a altres problemes, com la prdua d'hbits alimentaris i la competncia d'importacions de tot el món i les compres centralitzades de les empreses de distribució, entre altres".

En el distintiu 'Carn de Mallorca' collabora la Conselleria, els escorxadors i les associacions ramaderes i s'ha recordat que Setmana Santa és un "moment especial" en el cicle anual de la ramaderia insular, ja que "marca un moment d'increment del consum en funció dels hbits gastronmics de la població aquests dies".

Leer más acerca de: