Cs demana la compareixença de Santiago perquè expliqui el tancament de les habitacions de l'alberg de la Victòria

Publicado 12/7/2019 18:04:34CET
Els diputats de Cs Balears registren la petició de comparexença de Fina Santiago
Els diputats de Cs Balears registren la petició de comparexença de Fina SantiagoCS

   PALMA DE MALLORCA, 12 Jul. (EUROPA PRESS) -

   Ciudadanos (Cs) Balears ha sol·licitat aquest divendres la compareixença parlamentària de la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, perquè expliqui els motius de la urgència del tancament de les habitacions de l'alberg de la Victòria a Alcúdia.

   Concretament, la formació demana que s'informi dels motius d'aquesta decisió "en plena temporada i màxima ocupació, la repercussió que tindrà aquest tancament per als usuaris i sobre els motius de la dilació de les obres d'infraestructures".

   Així mateix, reclamen informació sobre el pla de mesures que durà a terme la Conselleria per resoldre aquesta situació, així com l'estat de la resta d'infraestructures juvenils que gestiona el Govern a totes les Illes.

   En aquest sentit, el diputat de Cs al Parlament, Juanma Gómez, ha criticat que aquesta decisió arribi "quan l'alberg està ple de joves i hi ha més de 1.500 inscrits en els següents torns", i ha lamentat que aquests joves "hagin vist alterades les seves expectatives vacacionals".

   "No entenem que no s'hagin iniciat les obres amb antelació quan es van detectar els problemes a l'alberg", ha manifestat Gómez, qui ha destacat que "el Govern ha tingut durant aquests anys a dues conselleres quan es podien haver abordat les obres necessàries en l'alberg quan tocava".

   Finalment, el diputat ha explicat que, al costat de la regidora de Cs a Alcúdia, Azahara Machado, duran a terme en les seves respectives institucions sol·licituds de compareixença dels responsables d'aquest tancament, ja que el campament és de titularitat de l'Ajuntament d'Alcúdia.

Contador

Para leer más