Detenen un home a Esporles per robar a 25 cases de camp de Mallorca

Publicado 23/6/2019 11:20:44CET
Imatge dels objectes recuperats per la Guàrdia Civil.
GUARDIA CIVIL

   Es calcula que el detingut va obtenir 8.000 euros de benefici i va causar danys per valor de 100.000 euros

   PALMA DE MALLORCA, 23 Juny (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut un home de 44 anys d'edat per la suposada comissió d'almenys 25 robatoris a cases de camp repartides per onze municipis de Mallorca, segons ha informat l'Institut Armat en una nota.

   En concret, els robatoris es van produir en habitatges dels municipis d'Esporles, Puigpunyent, Santa Margarida, Inca, Sineu, Llucmajor, Algaida, Felanitx, Villafranca, Sa Pobla i Llubí. A més, els investigadors calculen que l'ara detingut hauria obtingut 8.000 euros de benefici i causat danys per valor de gairebé 100.000 euros als domicilis assaltats.

   Després d'analitzar les denúncies presentades per robatoris de bateries i plaques solars, la Guàrdia Civil d'Esporles va iniciar una investigació en la qual es va determinar que l'autor dels delictes era una sola persona que, després d'apoderar-se dels objectes robats, els venia a empreses de reciclatge.

   Agents de l'Institut Armat van procedir a la detenció de l'individu i van registrar el seu domicili, trobant una gran quantitat d'efectes robats.

   Malgrat que molts objectes ja han estat retornats als seus propietaris, la Guàrdia Civil d'Esporles exposarà els dies 24, 25 i 26 de juny les eines i estris recuperats perquè les persones afectades puguin reconèixer els efectes de la seva propietat.

   L'Autoritat Judicial ha decretat l'ingrés a la presó provisional del detingut.

Para leer más