Detingut a Eivissa per agredir i assetjar a la seva exparella amb la qual havia trencat recentment

Sucesos.- Arden otros cuatro contenedores en Palma durante la madrugada de este miércoles
CAIB - Archivo
Publicado 6/5/2019 10:38:36CET

IBIZA, 6 May. (EUROPA PRESS) -

La Policia Local d'Eivissa ha arrestat un home acusat de violència contra la dona després d'agredir a la seva exparella, segons ha informat l'Ajuntament d'Eivissa.

La detenció va tenir lloc al barri de Can Misses. El detingut és un home de 24 anys. La seva exparella va denunciar haver sofert diverses agressions a les mans del presumpte agressor, que també l'assetjava.

Els fets van tenir lloc en la matinada del passat dissabte, quan el 092 va rebre la trucada de dues dones que van sol·licitar presència policial en el seu domicili ja que la seva exparella les estava amenaçant i cridava repetidament a la porta del domicili amb la intenció d'entrar en ell.

Dues dotacions es van presentar al lloc dels fets en els voltants del Col·legi Mestral. Segons el testimoniatge recollit per agents, el detingut portava diversos dies assetjant a la dona amb la qual havia conviscut i amb qui havia trencat recentment.

Des de llavors, el detingut apareixia en el treball i habitatge de la dona, arribant-la a agredir en diverses ocasions. Com a resultat, la víctima presentava diversos hematomes.

Contador

Para leer más