Easy Jet reobre la seva base estacional a Palma per tercer any consecutiu amb cinc avions permanents a Son Sant Joan

Publicado 27/3/2019 11:30:54CET
Easy Jet reobre la seva base estacional a Palma per tercer any consecutiu amb ci
EUROPA PRESS

    PALMA DE MALLORCA, 27 Març (EUROPA PRESS) -

   Easy Jet ha anunciat aquest dimecres que reobre la seva base estacional a Palma per tercer any consecutiu, la qual cosa suposarà la permanència contínua d'un total de cinc avions en l'aeroport de Palma entre els mesos de març i octubre.

   Així ho ha anunciat el director general de la companyia per a Espanya, Javier Gándara, en una roda de premsa a Palma en la qual ha explicat que la seva previsió és la de superar els 25 milions de passatgers transportats des de Palma o cap a la capital balear des de l'engegada de la seva primera connexió l'any 1998.

   D'altra banda, la previsió per 2019 és transportar prop de tres milions de passatgers en aquesta temporada. A més, ha anunciat que l'augment de la capacitat en rutes ja existents i la reobertura de la base estacional ha suposat la creació de 29 llocs de treball, on el nombre d'empleats ascendeix a 201, entre tripulació i pilots.

   Easy Jet va iniciar les seves operacions de la base estacional en l'aeroport de Son Sant Joan al març de 2017. En aquests moments, ofereix 26 connexions internacionals a o des de Palma entre les quals destaquen ciutats com Londres, Berlín, Ginebra, París, Milà o Amsterdam.

ELS EFECTES EL BREXIT

   Gándara ha expressat, en ser preguntat pels efectes del Brexit en l'aerolínia, que "no és una cosa que preocupi en excés" a la companyia britànica, ja que l'equip de direcció porta dos anys "preparant-se" per la situació que generarà la sortida del Regne Unit de la Unió Europea i que pel que sembla "els drets de trànsit es mantindran".

   Segons ha explicat, Easy Jet ha creat un grup 'panaeuropeu' --amb control suís, austríac i britànic--, per la qual cosa estan preparats per afrontar "els possibles canvis de les relacions comercials entre Europa i el Regne Unit".

   Finalment, ha anunciat que si bé el 2019 no es podran avaluar encara els efectes de la possible sortida, serà el 2020 quan es podran donar dades reals dels efectes del Brexit sobre Easy Jet.

Para leer más