Els barris de Santa Catalina i Es Jonquet celebraran al maig unes jornades per promoure el diàleg intercultural

Els barris de Santa Catalina i És Jonquet celebraran al maig unes jornades per promoure el diàleg intercultural
GREC MALLORCA
Publicado 2/5/2019 16:24:37CET

   PALMA DE MALLORCA, 2 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) organitzarà entre el 6 i el 15 de maig jornades per als veïns dels barris palmesans de Santa Catalina i es Jonquet per fomentar la cohesió social i el diàleg intercultural, segons ha informat l'organització en un comunicat.

   Entre les activitats es comptarà amb tallers educatius i culturals en els quals veïns de totes les edats i entitats i serveis municipals s'implicaran de forma conjunta per reforçar la convivència intercultural, garantir una major cohesió social i posar en valor l'acció que s'està desenvolupant des de les diverses comissions de treball.

   El programa, impulsat per l'Obra Social "la Caixa" juntament amb

   l'associació GREC i l'Ajuntament de Palma, inclou jornades formatives sobre el procés de gentrificació dels barris, tallers per treballar la desigualtat de gènere, mostres de cuina, visites de persones majors a centres escolars, rutes saludables, contacontes, tertúlies sobre anècdotes populars de Palma o projectes de coeducació.

   Segons han explicat els impulsors, les jornades formen part del procés comunitari que impulsa l'Ajuntament de Palma, l'associació GREC i l'Obra Social "la Caixa", posat en marxa el juliol de 2014.

Contador