Escoles balears intercanvien experiències en matèria d'educació ambiental en el V Simposi de Docents a Segòvia

Publicado 11/7/2019 17:10:29CET
Escoles balears participen en el V Simposi de Docents
Escoles balears participen en el V Simposi de DocentsCAIB

PALMA DE MALLORCA, 11 Jul. (EUROPA PRESS) -

Representants de tres centres escolars de Balears han participat a Segòvia en el V Simposi de Docents, on escoles de tot el país han intercanviat experiències en matèria d'educació ambiental.

Segons ha informat la Conselleria de Medi ambient i Territori en una nota de premsa, en representació de les Illes han estat el CEIP Santa Gertrudis (Santa Eulària), el CEIP Ses Marjades (Sóller) i el IES Biel Martí (Ferreries).

Un d'ells, el CEIP Santa Gertrudis, va ser seleccionat entre els sis més interessants per gairebé un centenar d'assistents, entre docents i tècnics d'administracions. Cal recordar que, l'any passat, aquest centre va ser un dels guardonats en la segona convocatòria de Centres Educatius cap al Desenvolupament Sostenible organitzada per la Direcció general d'Educació Ambiental.

El projecte 'Escola sostenible' se centra principalment a reduir el consum elèctric a l'escola i implantar energies netes, així com reduir la producció de residus i millorar les bones pràctiques mediambientals.

La trobada s'ha celebrat en les instal·lacions del Centre Nacional d'Educació Ambiental. Els docents dels centres van ser acompanyats pels coordinadors del Programa Centres Ecoambientales del Govern: Francesc Bennàssar, de Medi ambient i Territori, i Isabel Brunet, d'Educació, Universitat i Investigació.

A l'esdeveniment es van presentar les experiències 'Projecte Ecoescola' i 'APS Serra de Tramuntana' del CEIP Ses Marjades de Sóller, i 'L'aigua, un recurs escàs a Menorca' del IES Biel Martí de Ferreries.

Contador