Estaràs sol·licitarà tornar a constituir l'intergrup de discapacitat al Parlament Europeu

Publicado 23/6/2019 14:28:17CET
L'eurodiputada del PP en el Parlament Europeu, Rosa Estaràs. (Imatge d'arxiu)
PP

   PALMA DE MALLORCA, 23 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'europdiputada del PP, Rosa Estaràs, sol·licitarà tornar a constituir l'intergrup de discapacitat al Parlament Europeu per impulsar mesures a favor de les persones amb discapacitat, segons ha informat en una nota.

   "L'intergrup de discapacitat és una eina fonamental perquè la discapacitat sigui un tema transversal en totes les polítiques del Parlament Europeu", ha expressat Estaràs, qui va ser vicepresidenta del mateix.

   Segons han remarcat, en la Unió Europea resideixen 80 milions de persones amb discapacitat, la qual cosa representa el 15 per cent de la població europea.

   "Comptar amb un intergrup de discapacitat és una necessitat perquè el Parlament Europeu representi a tots els ciutadans sense excepció", ha afirmat Estaràs, qui ha avançat que la discapacitat és "una prioritat" per al PP europeu.

   Cal recordar que l'intergrup de discapacitat és un òrgan dins de l'Eurocambra per assegurar que en totes les polítiques i accions que es desenvolupen en la Unió Europea es tinguin en compte els drets i les necessitats de les persones amb discapacitat.

Para leer más