Factoria de Músics prepararà els joves músics que desitgin estudiar en el Conservatori del Liceu de Barcelona

Actualizado 18/9/2008 20:23:20 CET
Actualizado 18/9/2008 20:23:20 CET

Factoria de Músics prepararà els joves músics que desitgin estudiar en el Conservatori del Liceu de Barcelona

PALMA DE MALLORCA, 18 de setembre (EUROPA PRESS)

L'escola de música moderna Factoria de Músics realitzarà com a novetat d'aquest curs un 'preparatori' de dos anys de durada per a tots aquells joves interessats en continuar els seus estudis en el prestigiós Conservatori del Liceu, a Barcelona.

Així ho va explicar en roda de premsa, la consellera de Joventut i Igualtat del Consell de Mallorca, Josefina Ramis, qui va explicar que aquesta iniciativa s'inclou en el pla d'estudis de l'Aula de Música Moderna i Jazz del centre català.

En aquest sentit, Ramis va apuntar que aquest curs tindrà la "importantíssima i excel·lent" participació dels 21 professors que componen el claustre de Factoria de Músics.

La resta de novetats es basa en la incorporació de diferents laboratoris de bateria, d'instrument, improvisació i producció musical, immers tot en una oferta educativa que ja té classes individuals de diferents instruments, tallers, cursos d'especialització temàtica, teories i 'combos' --que són classes específiques per a grups--.

De la mateixa forma, l'associació inclou una oferta de classes d'arts escèniques i de música popular d'arrel tradicional pels que prefereixin seguir els costums de l'arxipèlag.

Des dels seus orígens, fa ja més de 10 anys, Factoria de Músics, situada al municipi mallorquí de Santa Maria, ha volgut donar una alternativa als joves de Mallorca que vulguin dedicar-se al món de la música moderna, partint del model del Liceu català, membre fundador de la xarxa internacional del Berklee College of Music de Boston, als Estats Units, que es tracta d'una de les escoles més prestigioses de món.