Actualizado 11/09/2008 20:41 CET

Fajarnés insta buscar fórmules per vetllar pels interessos dels empresaris Pitiüsos davant de la Directiva de Serveis

EIVISSA, 11 de Setembre (EUROPA PRESS)

El diputat del PP, Enrique Fajarnés, ha afirmat avui que, dins de "els pocs marges de transposició" que permeti la Directiva de Serveis, "caldrà anar buscant fórmules perquè els interessos dels empresaris i ciutadans Pitiüsos quedin almenys perjudicats possible" ja que "en principi amb aquesta normativa hi ha una afectació important".

Segons va explicar Fajarnés a Europa Press, si tots els empresaris de les illes "sabessin exactament fet que suposa aquesta normativa" hauria molt més moviment del qual hi ha ara mateix. Per aquesta raó, va considerar que hi ha "llacunes d'informació" i va destacar que és important que les institucions de les Balears donin compte a la societat.

Segons va manifestar, aquesta falta d'informació fa imprescindible la sol·licitud d'aquesta documentació al Govern espanyol ja que, entre d'altres qüestions, "volem saber exactament qui és el que ha exercit d'interlocutor sobre aquesta qüestió amb Madrid".

Així, va detallar que en els pròxims mesos es matisarà aquesta Directiva pel que elevarà al Congrés una sèrie de qüestions referides a conèixer quina és la posició del Govern i què està fent per defensar els interessos dels comerciants d'aquestes illes per a "a partir d'aquesta informació prendre les iniciatives conjuntament amb tot el partit a les Illes".

RADARS A EIVISSA

El diputat popular també elevarà una altra bateria de preguntes referida a la implantació de radars a les carreteres d'Eivissa. D'aquesta manera presentarà una qüestió referida a la data en la qual han començat a funcionar els radars de la carretera d'Eivissa a Sant Antoni així com que per què no s'han ubicat en altres zones en les quals l'excés de velocitat és visible "com la que va a l'aeroport" o en altres punts negres de les carreteres Pitiüses. L'objectiu d'aquesta qüestió és conèixer el criteri que s'utilitza a l'hora d'ubicar els radars.