Publicado 28/07/2019 14:37CET

La família d'un dels guàrdies civils assassinats per ETA a Mallorca organitza una missa en la Catedral

   PALMA DE MALLORCA, 28 jul. (EUROPA PRESS) -

   La família de Diego Salv Lezaun, un dels gurdies civils assassinats per ETA el 2009 a Palmanova, organitza aquest dimarts a la Catedral de Palma una missa amb motiu del des aniversari de l'atemptat terrorista que va acabar amb la vida de Salv i de l'agent Carlos Sáenz de Tejada.

   Segons ha informat la família Salv Lezaun en un comunicat enviat als mitjans, el 30 de juliol de 2019 es complir el des aniversari de la prdua dels dos agents.

   Diego Salv i Carlos Sáenz van morir per l'explosió d'una bomba-llepassa adherida als baixos d'un vehicle amb distintiu de la Gurdia Civil, davant de la caserna en Palmanova.

   La missa es dur a terme a les 20.00 hores.

ACTE A CALVI

   D'altra banda, l'Ajuntament de Calvi ha informat de la celebració aquest dimarts d'un acte en record a Diego Salv Lezaun i a Carlos Sáenz de Tejada amb motiu del des aniversari del seu assassinat.

   En l'acte, que tindr lloc a les 10.00 hores al carrer Diego Salv de Palmanova, es realitzar un homenatge i, seguint el protocol de la Gurdia Civil, es realitzar una ofrena floral en memria dels dos agents assassinats per ETA.

Para leer más