El Govern col·labora a les jornades protagonitzades pels actors de la pel·lícula 'Campeones' a Sant Antoni

El Govern col·labora en les jornades protagonitzades pels actors de la pel·lícula 'Campions' a Sant Antoni
CAIB
Publicado 3/5/2019 17:18:08CET

   EIVISSA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Govern balear s'encarrega aquest divendres del trasllat dels actors i l'equip tècnic de la pel·lícula guanyadora del Goya a Millor Pel·lícula 'Campeones', que es projecta dues vegades a Sant Antoni de Portmany i el guió original de les quals porta la signatura de l'eivissenc David Marquès, qui és també el responsable d'aquesta jornada de projecció del llargmetratge.

   En concret, la conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern col·labora amb l'esdeveniment a través de la Fundació per a l'Esport. Així, la consellera Fanny Tur; el gerent de la Fundació, Pep Abrines, i el president de la Federació Balear d'Esport Adaptat, Toni Pomar, assistiran aquesta tarda a les 18.00 hores a la projecció de la cinta.

   D'altra banda, aquest dissabte 4 de maig a les 11.00 hores tindrà lloc un torneig de bàsquet 3x3 amb els esportistes de l'Associació d'Esportistes Discapacitats d'Eivissa i Formentera (Addif) i els actors de la pel·lícula assistiran també a la desfilada de moda Passarel·la Adlib 2019.

Contador