El Govern contribueix amb 100.000 euros al finançament de l'Escola de Turisme

Publicado 6/9/2019 12:41:24CET

EIVISSA, 6 Sep. (EUROPA PRESS) -

El Consell de Govern ha autoritzat una subvenció directa de 100.000 euros al Consell d'Eivissa per contribuir al finançament de l'Escola Universitària de Turisme.

Segons ha informat l'Executiu balear durant la roda de premsa després del Consell de Govern, tenint en compte la necessitat de formar a professionals per al sector turístic, el manteniment dels centres d'ensenyament en matèria turística és una "prioritat" per a l'Executiu.

El Govern ha destacat que el mateix fet insular suposa una "dificultat" per a l'activitat docent universitària, ja que la centralització a Mallorca de la major part dels estudis de la Universitat de Balears comporta una despesa afegida en desplaçaments i residències per als alumnes de les altres Illes que desitgen cursar estudis universitaris.

Per això, i a causa de la demanda d'estudis universitaris en matèria de turisme en les Pitiüses, el Consell d'Eivissa i Formentera va promoure la creació de l'Escola de Turisme, en funcionament des de l'any acadèmic 1996-1997.

Aquesta escola és un centre adscrit a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i el seu funcionament genera una despesa econòmica que el Consell no pot atendre totalment. Per això, des de l'any 1998 s'ha proporcionat suport econòmic a la institució insular amb l'objectiu de contribuir al finançament de l'Escola Universitària de Turisme, a través de la Conselleria d'Educació i Universitat.

Contador

Para leer más