IB3 emet aquest dissabte 'El dia de la Sèpia' sobre la trobada de Miquel Barceló i Enrique Vila-Matas a París

IB3 emet aquest dissabte 'El dia de la Sèpia' sobre la trobada de Miquel Barceló
IB3
Publicado 4/4/2019 18:43:56CET

   PALMA DE MALLORCA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'ens de radiotelevisió pública de Balears (IB3) emetrà aquest dissabte a les 22.30 hores el documental 'El dia de la Sèpia' sobre la trobada de Miquel Barceló i Enrique Vila-Matas en el taller de París del pintor que havia de retratar a l'escriptor.

   Segons ha informat IB3 en un comunicat, s'estrenarà dins del programa 'L'Hora D', que el dissabte es dedicarà a la figura de Miquel Barceló, i, en termes més concrets, en el documental els dos personatges "viuen una jornada de confessions i intensos diàlegs plens de referència generacional".

   "Una visita a un segon taller del pintor accentua la complicitat entre els dos artistes i propicia el naixement d'una col·laboració, un text literari per acompanyar una exposició de Barceló, que servirà com a fil conductor del documental", han explicat des d'IB3.

   Així mateix, s'ha informat que després es tornarà a emetre 'Vidre de Meravelles' del cineasta Manuel Huerga, i s'ha recordat que, a més, el programa està disponible en directe a través de la pàgina web d'IB3 i, posteriorment, per consum sota demanda sota la secció 'A la carta'.

Contador

Para leer más