L'AEMET preveu que la temperatura a Mallorca pugui arribar als 30ºC a finals d'aquesta setmana

L'AEMET preveu que la temperatura a Balears pugui aconseguir els 30ºC a la fi de setmana
AEMET
Publicado 6/5/2019 17:53:46CET

   PALMA DE MALLORCA/ MADRID, 6 Maig (EUROPA PRESS) -

   L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) a Balears ha previst que a finals d'aquesta setmana puguin registrar-se índexs de temperatura propis d'estiu, fins a arribar als 30ºC en alguns punts de Mallorca.

   Segons ha informat l'AEMET en el seu compte de Twitter, serà entre el divendres 10 de maig i el diumenge 12, i, així mateix, s'ha indicat que el mar es troba a uns 18ºC de temperatura.

   Pel que fa a la previsió d'aquest dimarts, les temperatures nocturnes experimentaran un ascens en la meitat nord-est peninsular i a Balears podrà ser localment notable en el quadrant nord-est.

   Les diürnes, per la seva banda, ascendiran en el nord-est peninsular, a l'àrea mediterrània i Canàries i aquesta pujada podrà ser notable --de 6 a 9ºC a la comunitat Valenciana--.

   L'AEMET també ha afegit que bufaran vents del sud-oest en el vessant atlàntic peninsular i en els litorals del sud-est, que augmentaran a forts en el litoral de Galícia. A Balears i Catalunya el vent arribarà des del sud i a Canàries, del nord-est.

Contador

Para leer más