Les dones protagonitzaran el cicle de música 'Palma de Primavera' del 16 de maig al 21 de juny

Les dones protagonitzaran el cicle de música 'Palma de Primavera' 2019
CORT
Publicado 7/5/2019 17:45:11CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   Les dones protagonitzaran el 'Palma de Primavera' 2019, el cicle de música que es duu a terme als patis de la ciutat, programat per l'àrea de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística.

   Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, el cicle començarà el 16 de maig i es perllongarà fins al 21 de juny, un mes durant el qual es podran escoltar diferents propostes musicals, des de música clàssica fins a músiques més actuals com l'electrònica o el pop.

   El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha explicat que es tracta d'un música i patrimoni per posar en valor els patis de Palma" i que "el denominador comú de totes les propostes és el format íntim, un format molt adequat per als patis de la ciutat".

   En total, s'han programat 19 activitats diferents: sis concerts en sis patis de Palma, tots ells d'artistes dones, sis visites guiades, un concert del grup 'Royal Castles' en la Plaça del Mercat, un concert de l'Orquestra Simfònica en el Passeig del Born i cinc de la Banda Municipal de Música.

   Quant a les visites guiades als patis, tindran una durada de 60 minuts, es faran en català i castellà i caldrà inscriure's prèviament en el mail info@tomirguiasmallorca.com .

   En concret, es faran els divendres 10, 17 i 24 de maig a les 18.00 hores i els dissabtes 11, 18 i 25 de maig a les 12.00 hores. El punt de trobada serà la plaça de Cort.

   Les entrades als concerts són gratuïtes i es poden recollir al Centre Maimó Ben Faraig, els dijous i divendres de 09.30 a 13.30 hores, en el Teatre Mar i Terra, de dimarts a divendres de 16.30 a 21.30 hores, i en l'entrada del recinte una hora abans del concert fins a completar l'aforament.

   Les invitacions es reparteixen la setmana que ha de tenir lloc el concert.

Contador

Para leer más