Les vendes del comerç minorista creixen un 4,4% al juliol a Balears

Publicado 30/8/2019 10:08:04CET
Imatges de Recurs de les rebaixes d'Estiu 2019.  Transeünts amb borses de compra al carrer Velázquez. Sevilla
Imatges de Recurs de les rebaixes d'Estiu 2019. Transeünts amb borses de compra al carrer Velázquez. Sevilla - María José López - Europa Press - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 30 Ago. (EUROPA PRESS) -

Les vendes del comerç minorista a Balears van augmentar un 4,4% al juliol respecte al mateix mes de 2019, segons dades publicades aquest divendres per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Enguany, les vendes del comerç minorista han augmentat un 2,5% a les Illes. A més, Balears lidera la pujada de l'ocupació en aquest sector, amb una taxa de creixement del 2% (un 2,1% des de gener).

En el conjunt d'Espanya, les vendes del comerç minorista van augmentar un 4,7% al juliol respecte al mateix mes de 2018, taxa 4,3 punts superior a la registrada al juny i la més elevada des del passat mes d'octubre.

Amb l'avanç interanual de juliol, que coincideix amb el període de rebaixes d'estiu, la facturació del comerç minorista a Espanya encadena deu mesos consecutius d'increments interanuals.

Eliminats els efectes estacionals i de calendari, la facturació d'aquest sector es va incrementar un 3,2% en el setè mes de l'any, taxa set desenes superior a la registrada al juny, la seva xifra més alta des d'agost de 2016.

Para leer más