Mallorca acull a l'abril un festival folklòric europeu per "fomentar la integració cultural"

Mallorca acull a l'abril un festival folklòric europeu per "fomentar la integra
CONSELL DE MALLORCA - Archivo
Publicado 4/3/2019 18:47:08CET

PALMA DE MALLORCA, 4 Mar. (EUROPA PRESS) -

Mallorca acollirà durant la primera setmana d'abril el 'Mallorca World Folk Festival', organitzat pel Consell de Mallorca, sobre folklore i que, segons el conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado, "fomentarà la integració cultural fent de l'illa un espai de trobada i localitzant el mapa de l'animació sociocultural".

Segons s'ha informat en un comunicat, està inclòs en el calendari de la Federation of International Dance Festivals (Fidaf) i reunirà 15 agrupacions internacionals que treballen en la recuperació i divulgació de la música i els balls folklòrics dels seus països.

En aquest sentit, aquestes agrupacions competiran entre elles per guanyar els premis i distincions atorgats per sis jurats internacionals. El primer premi és de 6.000 euros, el segon premi de 3.000 euros i el tercer, de 2.000; i també 3 premis especials a la millor música, millor vestuari i autenticitat de 1.000 euros cadascun.

El festival compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, com a ciutat i seu principal, i dels ajuntaments de sis municipis mallorquins, Felanitx, Inca, Llucmajor, Muro, Santanyí i Valldemossa que acolliran actuacions conjuntes dels grups de fora i les seves agrupacions de música i ball d'arrel tradicional.

Contador

Para leer más